Esta web utiliza cookies.
¿Estás de acuerdo?
Entendido Más info

La Fonda

Länk

Esparreguera, Barcelona

Arquitectes

Localización
Esparreguera (Baix Llobregat, Barcelona)

Programa
Canvi d’ús – Habitatges de reallotjament (plurifamiliar)

Superficie
505 m2

Año
2023…

Estado
Redacció projecte

Descripción Completa
El projecte consisteix en la rehabilitació integral de l’edifici ‘La Fonda’ de la Colònia Sedó per a reconvertir-lo en habitatges de reallotjament. Mentre es duguin a terme les rehabilitacions pertinents en els 14 edificis residencials de la colònia, els seus habitants s’aniran reallotjant en aquest edifici temporalment. Un cop rehabilitats els seus habitatges originals, tornaran a viure a casa seva i l’edifici de La Fonda servirà per acollir noves famílies a la colònia.

Projecte en curs.

Arquitectura
Länk Arquitectes

Promotor
INCASOL

Fotografía
Länk Arquitectes

länk arrow länk arrow länk arrow